Parelli Team België steunt de Stichting voor paarden in nood 15/01/2016 10:09 1 min

Parelli Team België steunt de Stichting voor paarden in nood

Wat is Parelli Natural Horsemanship?

Parelli Natural Horsemanship is geen aparte discipline zoals mennen, dressuur of jumping. Het is eigenlijk het aanleren van een duidelijke taal, eerst op de grond en daarna ook in het zadel, zodanig dat u klaar bent om eender welke tak van de paardensport te gaan beoefenen. Toen Pat en Linda Parelli 30 jaar geleden de term ‘Natural Horsemanship’ (NH) lanceerden, konden ze niet vermoeden hoe succesvol deze paardvriendelijke aanpak zou worden. Intussen zijn er wereldwijd honderdduizenden Parelli-studenten waaronder Olympische ruiters en toptrainers in diverse disciplines.

Clinic Linda Parelli?

Vorig najaar kwam Linda Parelli voor het eerst in België lesgeven. Midden oktober gaf ze een masterclass voor gevorderde Parelli-studenten in de Llyda Stables in Destelbergen. Als afsluiting van de cursus organiseerde het team van Belgische Parelli-instructeurs een gratis avondworkshop over “Horsenality”. Bijna 700 toeschouwers kwamen uit heel Europa om bij te leren hoe ze hun paard beter kunnen begrijpen en daardoor ook beter kunnen trainen. De demoavond was een groot succes!
Linda Parelli had nog een speciaal cadeau voor alle aanwezigen, een E-book van 30 pagina's met tips voor beter paardengedrag.

Heeft u de Horsenality workshop gemist? Dan geeft Parelli Team Belgium u graag de kans om Pat Parelli's 7 Secrets for Better Horse Behavior alsnog te downloaden. Veel leesplezier!
» Klik hier om het e-book te downloaden.

Steun aan de "Stichting voor paarden in nood"

Ten voordele van de Stichting voor Paarden in Nood verkocht Parelli Team Belgium die avond toffe Parelli Horsenality koffiemokken. De opbrengst van 150€ werd geschonken aan de Stichting. Aan iedereen bedankt voor de bijdrage!



In Beeld
15/01/2016 10:36